OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

“Camera viselor” a fost cadoul mult așteptat dăruit de 1 iunie îngerașilor din cadrul Complexului de Servicii Bucium.

Culoare, veselie, mobilier modern și multe jucării îi așteaptă acum în după amiezile de după finalizarea temelor. Asociatia Speranta pentru Ingerasi / Hope for Angels își propune, cu ajutorul voluntarilor, un program de workshopuri pentru această vară: confecționare de păpuși, club de film, realizarea de accesorii din diverse material … un mod plăcut de a dezvolta abilități și de a descoperi pasiuni.

Inaugurarea a fost plină de emoții, poate și pentru că 5 pitici drăgălași au făcut treabă de om mare, tăind pamblica cu mutrițe serioase.

Mulțumim partenerilor de la DGASPC Iași pentru buna colaborare, mulțumim din suflet susținătorilor și sponsorilor noștri, și în mod special Fundatia Prieteni Pentru Tine, fără de care, această cameră nu ar fi plină de atâtea vise!