OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Am continuat să sărbătorim 1 iunie și weekend-ul acesta și a meritat! Am fost mândri și fericiți că am adus în ochii și sufletele a 37 de îngerași, bucuria, mirarea și entuziasmul primei vizite la gradina zoologică!!!

Ne-am bucurat privirile cu splendoarea păunilor, cu frumusețea tigrilor și a leilor, cu vioiciunea maimuțelelor, cu coloritul peștilor… și nu numai. Erau atât de încântați! Fiecare dintre noi savuram fiecare cuvânt, zâmbet, privire a micuților, care le trăda imensa emoție și bucurie.

Încercând pe cât posibil să răspundem asaltului de întrebări, care mai de care mai amuzante, ne-am bucurat și am trăit alături de ei ore minunate, descoperind încă o dată cât de frumoase sunt momentele când suntem împreună și cât de puțin le trebuie să fie fericiți. Au nevoie să se simtă iubiți! Asta îi face fericiți!