OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Vă anunțăm cu bucurie că obiectivul propus în cadrul spectacolului “Fulgi de Speranță” organizat pe 15 decembrie 2013 a fost indeplinit.

Astfel s-a reușit amenajarea unei camere de joacă în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență și Copiii Străzii , precum și modernizarea dormitoarelor cu perdele, mochetă, dulapuri , mese cu scaune, și amenajarea unei camere pentru discuțiile copiilor cu familia.

La inaugurare au fost prezenți partenerii noștri de la DGASPC Iași precum și sponsorii ce au pus umărul la pregătirea acestei surprize minunate: Asociația Culturală Noua Acropola, Fundația Prieteni pentru Tine și Transgor Logistik.

Asociația Speranta pentru Ingerasi / Hope for Angels împreuna cu voluntarii săi, a dăruit copiilor o zi de neuitat, o cameră primitoare, vesela, colorata, și plină de jucării.

Suma investită pentru dotarea și amenajarea centrului a fost de aproximativ 6.000 de euro și în luna următoare avem în plan amenajarea unui loc de joaca pe terenul exterior clădirii centrului.

În galeria foto puteți observa cum era înainte și câtă culoare este acum în viața îngerașilor. Vă lăsăm să vă bucurați de zâmbetele sincere ale micuților!