Campania 2%

campania2big

Prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală.

O firmă care își încurajează angajații să directioneze 2% din impozitul lor este o firmă responsabilă social, demonstrând ca nu îi este indiferent ce se petrece în jurul său.

Puteți sustine organizația noastră prin informarea angajatilor dumneavoastră privind posibilitatea redirecționării până la 2% din impozitul pe venit, recomandându-le Speranța pentru îngerași din Iași, ca partener social de încredere, care desfășoară programe în beneficiul copiilor abandonați din Iași.

Alături de Asociația Speranța pentru îngerași și dumneavoastră puteți deveni îngerul copiilor fără noroc. Ajutați-i să învingă suferința, direcționând 2% din impozit către Asociația Speranța pentru îngerași.

Puteti sa sprijiniți campania “Doi la sută” oferind informatii angajatilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații puteți să ne contactați pe adresa de email sperantapentruingerasi@gmail.com.

Ce trebuie să faceți?

Procedura este extrem de simplă şi nu costă nimic! Un formular…o semnătură…și o secundă din timpul dumneavoastră pot ajuta enorm copii.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, modalitatea de implementare a prevederii este similară cu cea din anii trecuți, contribuabilul trebuind sa completeze și să semneze formularul 230 (pentru veniturile proveniind din salarii) sau formularul 200 (pentru venituri din alte surse) și să le depună personal sau prin poștă la administrația financiară de care aparțin până la data de 25 mai 2018.

Numele dumneavoastră și semnătura pe formularul 230 îi ajută pe voluntarii Asociației Speranța pentru îngerași să aducă pe chipul copilașilor abandonați un zâmbet și un strop de iubire.

Pentru ușurarea procedurii, prin bunăvoința departamentului de resurse umane sau a secretariatului, ne puteți sprijini prin colectarea formularelor completate de către angajați.

Datele necesare completarii formularului

Numele organizației: Asociația Speranța pentru îngerași
Codul de identificare fiscală (codul fiscal): 31520240
Contul organizației în format IBAN: RO05 RNCB 0175 1319 2682 0001


Download

Downloadeaza Formularul 230 pre-completat

Document in format Adobe PDF

Download

În numele tuturor copiilor care vor beneficia de sprijinul dvs., vă mulţumim!