Campania “Fii și tu Voluntar!”

Asociaţia Speranța pentru îngerași te vrea în echipa sa dacă ești interesat să aduci fericirea și voioșia pe chipurile unor micuți îngerași.

Se zice că ce faci pentru alţii s-ar putea să dăinuiască; de aceea familia Speranță pentru Îngerași crede ca ar fi foarte frumos să facem mai multe pentru alţii și sprijnă voluntariatul şi încurajează implicarea unui număr cât mai mare de voluntari în proiectele pe care le derulează. De aceea, întotdeauna familia Speranță pentru Îngerași s-a bazat pe sprijinul, devotamentul şi pasiunea voluntarilor în reuşita muncii şi atingerea obiectivelor.

Ce activităţi vei desfăşura ca voluntar?

 • Lecţii şi activităţi recreativ-educative cu copiii din centrele din Iași unde vom desfășura permanent activitățile de voluntariat, copiii din centrele de plasament.
 • Participări în cadrul evenimentelor, campaniilor, târgurilor, conferinţelor, taberelor, şcolilor de vară, workshopuri-lor organizate.
 • Iniţiative proprii ale voluntarilor.
 • Activităţi de fundraising: organizare de târguri, gale, campanii de strâgere de fonduri, evenimente, excursii şi activităţi pentru copii.

Cum procedezi?

Aplică completând  formularul online disponibil pe site-ul www.sperantapentruingerasi.ro la secțiunea ”Implică-te”!

Vei primi de la noi un mesaj cu o scurtă descriere a oportunităţilor de voluntariat şi propunerea pentru o întâlnire în cadrul căreia afli toate detaliile privind activitatea ta de voluntar.

Ce beneficii ai ca voluntar activ în familia Speranță Pentru Îngerași?

 • îţi dezvolţi abilităţi precum: comunicare, planificare, organizare, managementul proiectelor;
 • proiectele dezvoltate în asociaţie îţi vor stimula creativitatea şi comportamentul participativ;
 • vei avea şansa de a testa idei, de a participa direct pentru a rezolva o problemă care te afectează;
 • îşi vei face prieteni, vei avea oportunităţi de a relaţiona, de a schimba idei, experienţe cu diverşi oameni;
 • vei dobândi aprecierea celorlalţi;
 • îţi vei completa educaţia prin tehnici de educaţie non-formală;
 • vei primi adeverință pentru activitatea de voluntariat;

Voluntariat în cadrul Asociației Speranța pentru Îngerași înseamnă timp petrecut cu copiii, jocuri frumoase, zâmbete şi îmbrăţişări, simpatia micuților. Fiecare dintre noi poate da o altă definiţie voluntariatului, dar de fapt toți suntem impulsionați de dorinţa de a ajuta, de a oferi puţin din timpul nostru, de a vedea bucuria de pe chipul unui copil, de a fi o alternativă la instituţia în care trăiesc, de a le umple timpul într-un mod plăcut, de a-i ajuta să crească frumos.

Pentru întrebări, scrie-ne pe Facebook, iar noi îți vom răspunde negreșit. Pentru detalii suplimentare poți utiliza cu încredere următoarea adresa de e-mail: voluntariat@sperantapentruingerasi.ro

Download

Downloadeaza mai multe detalii despre Campania 'Fii și tu Voluntar!'

Document in format Microsoft Office Word 2010

Download