Campania Fulgi de Speranță

afis_spectacol

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în familie, cu parfumul și aromele care îndulcesc copilăria. Este perioada când totul se rezumă la familie… pentru cei ce o au.

Pentru copiii abandonati, sărbătorile de iarnă reprezintă doar confirmarea că sunt ai nimănui…

Vă invităm să vă alăturați misiunii “Fulgi de speranță – ediția a III-a”, sâmbătă 12 decembrie 2015, ora 19:00, în Palas Mall Iași (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru susținerea continuării activităților organizate de ONG-ul nostru pentru copiii fara familie, precum si pentru cei defavorizati.

Vom colecta jucării și dulciuri ce vor fi oferite de Moș Crăciun, copiilor mai puțin norocoși.

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei.

Veți avea ocazia să primiți câte un zâmbet sincer din partea unor copii pe care îi susținem necondiționat, să cunoașteți cea mai frumoasă echipă de voluntari, iar de la târgul special amenajat veți putea achiziționa obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini misiunea noastră.

Haideți să transformăm simbolul iernii, fulgii de zăpadă, în fulgi de speranță, pentru ca, împreună, să le dăruim câte puțin din fericirea și căldura sărbătorilor, ca și în copilăria noastră… alături de cei dragi.

Pentru informații / invitații:
sperantapentruingerasi@gmail.com

afis_spectacol