Speranță pentru Îngerași

Sunt însărcinată, dau copil spre adopție. Așa sună un anunț înfiorător de pe un site oarecare. Peste 280 de răspunsuri în care femei ce nu pot avea copii oferă numarul de telefon pentru a fi contactate. E suficient să li se dea un beep. Vor suna personal înapoi.

Aparent nu există dreptate divină. Dar totuși, dacă omul a fost creat după chip și asemănare, atunci putem fi noi instrumentul dreptății divine.

Asociația Speranță pentru Ingerași a luat ființă în februarie 2013 și este formată dintr-un grup de părinți sensibilizați de problemele copiilor abandonați.

Povestea noastră s-a împletit cu cea a copiilor abandonați după o perioadă în care, voluntari, am intrat în viețile acestor îngerași cu aripile frânte și am înțeles că nu e totul pierdut. Le putem dărui noi aripi, le putem arăta că există alte cărări, le putem demonstra că părinte nu e doar cine te-a purtat în pântece, ci mai ales cine ți-a șters sudoarea de pe frunte în toiul nopții, și cine ți-a pupat zgârietura ca să treacă. Căci pentru fiecare copil, există un părinte, iar noi vrem să-i ajutăm să se regăsească.

Despre Noi