Fulgi de Speranta

Fulgi de speranță

Milioane de fulgi de speranță adunate-n sufletele copilașilor instituționalizați, pentru care, sărbătorile de iarnă sunt doar în basme!

Anul acesta, împreună, am decis ca basmele să le transformăm în realitate. Vă invităm să vă alăturați misiunii “Fulgi de speranță”, duminica 15 decembrie 2013, ora 17:00, în Palas Mall Iași (Zona Atrium), la spectacolul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru amenajarea unui centru de activități multifuncțional la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgență Iași, precum și colectarea de jucării și dulciuri ce vor fi oferite de Moș Crăciun copiilor din Centrele de Plasament.

Invitații noștri vor fi răsplătiți cu cea mai dulce colindă cântată de voluntarii Speranță pentru Îngerași împreună cu 30 de copii talentați din centre, cu obiecte handmade realizate de îngerașii noștri, de voluntari și de artiști ce ni le-au donat spre a sprijini copiii instituționalizați! Acestea vor putea fi achiziționate la târgul special amenajat.

Participarea la spectacol se face pe baza unei invitații. Poți primi și tu o invitație în schimbul unei donații de minim 20 de lei.

Uităm multe în viață, dar nu uităm poveștile copilăriei…. Misiunea noastră este ca, împreună, să le oferim acestor micuți, cât mai mult din magia Crăciunului, așa cum ne-o amintim fiecare dintre noi… Haideți să le creăm împreună amintiri de neuitat!

Facebook Event Page

Afis PALAS