Povestea Campaniei noastre de Paște s-a împletit și cu cea a copiilor găzduiți la Complexul de Servicii Comunitare Bucium Iași. Ne-ați ajutat în cadrul campaniei de Paște să le oferim copiilor abandonaţi sărbători fericite în sânul familiei ”Speranță pentru îngerași” și pentru asta vă mulțumim din inimă.

Am fost foarte emoționați să intrăm în viețile acestor îngerași cu aripile frânte și am înțeles că nu e totul pierdut. Suntem siguri că putem face multe pentru cei 110 copilași. Suntem siguri că ne veți ajuta și în continuare.

Am știut ceva sigur: am vrut să le facem Paștele mai fericit. Am vrut să le fim aproape, pentru că nu am rezistat să vedem 36 de scrisorele pentru iepuraș, scrise de îngerași preșcolari, scrise de fiecare cu mânuța lui sau cu ajutorul celor mai mari. S-a văzut că au pus tot suflețelul lor în acele scrisorele frumos desenate. Cu toți am văzut în vizita pe care le-am făcut-o lumina din privirea de copil, sclipirea aceea pură pe care o mai au doar lacurile de munte într-o dimineață însorită.

Pe lângă faptul că am împărțit micile daruri de Paște, am cântat “La mulți ani!” unei fetițe sărbătorite, am desfăcut împreuna cadouri, am probat hainuțe, role, am învățat să mergem cu bicicleta, am împletit codițe, am pus clamițe, am fost preț de câteva ore o mare, mare familie!

Ne-am dorit ca cei mici să simtă că ne pasă, că nu sunt singuri și că împreună putem reuși să creștem din ei oameni responsabili și cu aspirații… nu doar niște copii care caută primul colț să se ascundă de teama societății!

Noi ne-am alăturat iepurașului în munca sa înainte de Paște, cu sprijinul important al unor tineri inimoși de la Continental Iași, și credem că l-am ajutat mult. Sperăm să facem din asta o tradiție, sperăm să fericim copilași în fiecare an de sărbători, sperăm să ne mai ajutați să facem asta!