OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Complexul de Servicii Comunitare de protecție și recuperare a copilului cu handicap sever “ Sf.Andrei ” Iași adăpostește un număr de aproximativ 70 de copilași, majoritatea cu handicap sever!

Asociația Speranță pentru Îngerași a ajuns la ei cu 22 de pachețele, atâți sunt cei ce pot păpa cele dăruite de noi.

Pentru restul am dus un camion :), plin cu hăinuțe, jucării, balansoare, premergătoare, lapte praf și medicamente. Atmosfera la Centrul Sf. Andrei este copleșitoare, te copleșește neputința în fața bolii, te copleșește puterea și devotamentul cu care sunt îngrijiți, minunățiile de pe pereți, lucrările lor deosebite și pline de viață și de culoare!

“O fetiță m-a rugat încontinuu sa îi fac măi-măi pe creștet. Mi-am concentrat toată dragostea în palme și m-am rugat sa se facă bine, înghițindu-mi lacrimile. Sunt sătui de suferință! Vroiam să le ofer un zâmbet luminos! Sper, și îmi doresc enorm să fim destui voluntari să reușim să îi plimbăm afară, să se bucure de soare, de aer!”
Anca Crăciun, Președinte Asociația Speranță pentru Îngerași