OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Am avut deosebita plăcere să susținem evenimentul de inaugurare a proiectului “Stadionul Copiilor”, derulat de Consiliul Județean Iași prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, cu sprijinul unor oameni de bine și a echipei redacționale a cotidianului „Ziarul de Iași”.

Acest proiect va oferi noi posibilități de petrecere a timpului liber și organizarea unor competiții, pentru copiii și tinerii aflați în sistemul de protecție specială din județul Iași. Evenimentul de inaugurare a fost pe 1 iunie 2013, în Complexul de Servicii Sociale Galata – Iași.

Am reușit sa echipăm complet echipa de Juniori DGASP Iași, le-am dăruit câte un cadou copiilor participanți și am făcut megaaaaa galerie. După multe competiții interne, care au avut loc în fiecare centru din Iași, s-a format o echipă plină de îngerași talentați. Cu talentul lor au reușit să învingă echipa de Juniori CSM Poli Iași cu scorul de 6 la 3.

A fost o zi de vis, în care ne-am bucurat de soare, de muuulți copii și de multe îmbrâțișări. Dorim să mulțumim în mod special colectivului de la Continental pentru susținere!

În numele copiilor vă mulțumim tuturor și vă invităm să vă bucurați de zâmbetele si de energia îngerașilor!