OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Cei mai noi îngerași ai noștri sunt cei din cadrul Centrului de Servicii Sociale ,,Ghiocelul” Bacău.

Aici sunt ocrotiți aproximativ 50 de copii repartizați în Căsuțe de tip familial (CTF), în fiecare căsuță locuiesc aproximativ 12-15-20 de copii cu vârste intre 2 și 22 ani. În doua dintre căsuțe toți copiii sunt încadrați în gradul I de handicap, grav cu asistent personal, unii sunt imobilizați la pat, folosesc pampers și fotolii rulante.Sunt dependenți total de adult.

În rest sunt elevi care merg în învățământul special, sunt încadrați într-un grad de handicap, după cum urmează: gradul III – mediu, gradul II – accentuat, si gradul I, grav cu asistent personal. Speranta pentru Ingerasi / Hope for Angels le-a venit in ajutor cu ce aveau mai mare nevoie: pampers, produse îngrijire, jucării, hăinuțe.

Sunt îngerași cu aripioare frânte, dar pentru care vrem sa aprindem licărul speranței, a dorinței de a evolua, de a trai decent, deși trupușorul lor este greu încercat de boală și suferință peste puterile noastre de imaginație. Suntem în curs de semnare a unei colaborări cu Centrul de Servicii Sociale ,,Ghiocelul” Bacău și dorim să îi sprijinim pe termen lung.

Nevoile sunt multe și fac diferența dintre viată….copilărie fără durere și chin ….durere permanentă. Fiți alături de ei…fiți alături de Speranță pentru îngerași în încercarea de a schimba viața copiilor pentru care cuvântul „mama” e doar un vis….