OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

“Ne-am organizat si intr-una din zilele frumoase din saptamana ce tocmai a trecut, am propus sa scoatem cativa ingerasi la …. Unde credeti?? Ati ghicit, la fiiiillllmmm! Asta a fost si reactia micutilor cand au aflat unde vin. “Ce facem aici doamna?”, intrebau unii ingerasi nedumeriti. “Ne uitam la un film.”, vine raspunsul unuia dintre voluntari. Ei bine, cred ca va puteti imagina ce a urmat, nu? Daca nu, va spun eu. O multime de interjectii si cuvinte de uimire si-au facut loc printre copilasi: “wow!”, “Ieei!”, “Super!”, “Ce taree!”

O data ce am intrat in sala special amenajata pentru a vedea filmul, copilasii, cu fetele pline de zambete si ochisori stralucitori, au ocupat, foarte tantosi randurile care de care mai aproape de marele ecran, c-apai era gigant, dupa parerea unui ingeras. Ei bine, acum urmeaza alegerea filmului. De fapt a fost o animatie, bineinteles dublata, pentru a intelege micutii ce bolmojesc personajele intre ele. Pentru ca tocmai ce trecuse Halloween-ul de cateva zile, s-a propus sa ne uitam la Hotel Transilvania. Toti copiii de acord.

Sa inceapa filmul, zic! Pam, pam, pam… Intunericul cuprinde intreaga sala, acoperind usor, usor primul rand de copilasi, al doilea, al treilea si tot asa pana ce marele ecran, acela gigant de va zisei mai sus, dupa un moment de liniste, s-a luminat deodata si cu mic, cu mare, ne-am afundat intr-o lume a povestilor. Inca de cand au inceput primele sunete, copiii cu ochii mari si sclipitori atintiti la film, au lasat cale libera chicotelilor, si ce credeti? Ca noi , voluntarii, ne-am lasat mai prejos? Dar de unde… Asadar, da navala rasul in intreaga sala c-apai am redevenit copii, pentru ca toti avem cate un copil in sufletele noastre. Asa au si am tinut-o tot filmul, inclusiv cateva minute bune dupa finalizarea lui.

Ce pot sa spun mai multe, decat ca sunt extrem de bucuroasa ca fac parte dintr-o echipa, ce incearca zi de zi sa aduca zambetele pe buze copiilor mai putin fericiti si care au nevoie de noi.
Nu cred ca exista ceva mai frumos decat bucuria si rasul unui copil!”

Antonia – Voluntar

Mulțumim Era Park Iasi pentru toată susținerea! Împreună aduce multe zâmbete!