OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Copilaria este lumea miracolului si a magiei, de aceea merită sărbătorită. Copilăria este perioada prin care trecem cu toți, doar că unii dintre noi avem norocul să ne-o petrecem alături de o familie care ne iubește. Sunt din păcate și copii care.. nu trăiesc așa.

Lor li se pare un miracol să poată primi o vizită de la voluntarii pe care au început deja să îi cunoască, li se pare un miracol foarte mare să aibă familie. Și ce e drept, un miracol la care încă speră – se citește în privirile lor inocente! Așa că noi ne-am gândit că oricine poate intra în rolul celui care face miracolele să se întâmple!!!! De ce să nu fim noi? De ce să nu aducem o rază de soare și un zâmbet copilașilor instituționalizați?

Noi, familia Speranță pentru îngerași ne-am ocupat în utima săptămână de strângerea de fonduri pentru că ne-am dorit din suflet să premiem 300 de copii talentati, ocrotiți în centrele de plasament.

La Ateneul Tătărași a fost un cadru festiv, încărcat de emoție și de zâmbete sincere: a fost spectacol, a fost minunat, a fost un adevarat miracol al copilăriei. Ne-am bucurat enorm să reîntâlnim micuții și să sărbătorim alături de ei, ziua special dedicată copiilor și copilăriei!

A fost frumos și credem că reușita a fost dată de starea pe care au transmis-o toți: speranță și bucurie sinceră. Acest eveniment atât de special a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași în parteneriat cu noi, cu familia de voluntari de la Asociația Speranță pentru Îngerași.

Ne bucurăm să vă spunem că am și reușit să-i premiem pe toți! Cu ajutorul vostru, al tuturor! Drept pentru care vă mulțumim! Și sperăm să ne sprijiniți și de acum!