OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Pe 9 mai, de la 18.00 la 20.30 am fost la McDonald’s Iulius Mall Iași cu 70 de copilași din Centrele de Plasament: Bucium, Veniamin Costachi și Ion Holban.

A fost absolut fenomenal, spectacolul oferit de McDonald’s a fost super amuzant. A fost o seara de magie si culoare pentru ei iar pentru noi: balsam si energie! Le mulțumim celor cărora ne-au susținut și celor care cred în noi, care cred că acești copilași au o șansă la o viata normală! Angajații de la Mall chiar au fost plăcut surprinși de cât de cuminți, civilizați și educați sunt!

A fost o seară deosebită, o seară în care o parte din marea familie Speranță pentru Îngerași a petrecut clipe minunate. Am ras, am zambit, ne-am îmbrățișat, ne-am ținut de mână, am dansat … și ne-am bucurat unii de alții. Noi le-am adus îngerașilor un strop de normalitate … de firesc, iar ei ne-au hrănit sufletele și ne-au umplut de energie :). Ne bucurăm enorm, pentru încă o dată că ne-am găsit unii pe alții.

Vă invităm să citiți bucuria din ochii lor!