OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Speranta pentru Ingerasi / Hope for Angels este alături de copiii din centrele de plasament în fiecare zi a anului….cu atât mai mult în preajma Sărbătorilor de iarnă, când toți ne îndreptăm cu gândul la cei dragi, la familie, noi ne-am sporit eforturile pentru ca și ei, îngerașii noștri să simtă magia Crăciunului. Astfel, Săniuța Speranță pentru îngerași a poposit, rând pe rând la fiecare centru de plasament de care ne ocupăm, pentru a dărui iubire, bucurie și veselie alături de cadourile mult visate.
Prima dată am poposit la “Centrul de primire a copiilor în regim de urgență”, unde aproximativ 40 de copii au avut parte de o seară plină de răsfaț: cadouri pline de culoare și gust, rechizite, și o cină ”ca în familie“, cu pizza și răcoritoare.

Am continuat la “Centrul Ion Holban” unde am dăruit în jur de 60 de perechi de ghetuțe noi, echipament sportiv , mingi, aproximativ 100 de bluze noi, 2 calculatoare , esențe și materie primă pentru prepararea prăjiturilor.

Pentru 120 copii de la “Complexul de servicii comunitare Bucium” venirea Moșului a fost mare prilej de sărbătoare. Am fost întâmpinați cu cele mai frumoase colinde și cele mai dulci poezii. Drept răsplată pentru atâta străduință, fiecare îngeraș a primit un cadou cu fructe, dulciuri, produse de îngrijire și jucării. Moșul le- a dăruit și o mașină de tuns de care aveau atâta nevoie, multe rechizite și papetărie ce vor fi folosite în atelierele organizate de noi. Tot Moșul le-a oferit cadou și renovarea unui spațiu unde va funcționa un Atelier de Olărit.

Saniuța a zburat iute și către Centrul “V.Costachi” unde în jur de 106 inimioare îl asteptau pe Moșul bătând frenetic din piciorușe. Cadourile au fost iute zărite și lumina din ochișorii fericiți a spus totul: am reușit să dăruim jucarii, jurnale, produse de papetărie,casete cu produse cosmetice și de îngrijire, precum și multă iubire și speranță.

“Centrul Sf. Andrei” a fost vizitat în luna decembrie de Moș, împreună cu Săniuța Speranță de nenumarate ori, poate pentru că aici sunt cei mai mici și mai nevinovați îngerași de care avem grijă. Astfel ei au primit pe lângă dulciuri, fructe, cereale, pampers, șervețele umede, produse de băiță,jucării și aspiratoare nazale, aparat de aerosoli, cântare atât pentru bebeluși cât și pentru cei mai măricei, cd-playere cu cele mai frumoase povești. Centrul are și copii în sistem rezidențial, în apartamente. Aici, în fiecare apartament , Moșul a lăsat produse de curățenie, roboți de bucătărie, mixere, jucării, dulciuri, rechizite, precum și doua televizoare noi nouțe. Nu vă puteți imagina bucuria lor 🙂 .

Spectacolul de la Ateneu de anul acesta s-a numit “Șoapte de Crăciun” și a fost un regal al talentelor și frumuseții copiilor din toate centrele de plasament din județul Iași. 240 de copii ne-au încântat cu cele mai minunate scenete, cele mai delicate colinde, cele mai frumoase poezii. Moșul le-a pregătit fiecăruia în parte un cadou.

Anul acesta am ajutat și un caz social, o familie ce a reușit să iși ia înapoi acasă 2 copilași instituționalizați. Au 4 copii in total. Lunar primesc de la un sponsor alimente, prin intermediul asociației noastre. De Crăciun au primit pentru copii rechizite și dulciuri, bunătăți precum și o mașină de spălat.

Dorim să mulțumim în mod special tuturor sponsorilor, care au făcut tot posibilul, ca săniuța Moșului să fie cât mai plină. Multe sentimente și gânduri de recunoștință pleacă acum către voi, atât din partea noastră, cât în special din partea îngerașilor. Ne bucurăm enorm că exitați… sponsori, parteneri, voluntari, personal dedicat din centre.