OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Luna decembrie a fost una bogată…bogată în fapte bune, bogată în zâmbete, îmbrățișări, copii fericiți, și binențeles plină de muncă.

În acest album foto am cuprins o retrospectivă a acțiunilor noastre de la final de an. Cu ajutorul sponsorilor, susținătorilor și cu truda voluntarilor noștri am ajuns cu cadouri la copiii de la Centrul din Bucium, la copiii de la Sfantul Andrei, atât la cei din centru cât și la cei din apartamente.

Pentru copiii de la Centrul Ion Holban am pregătit haine, încălțăminte, jucarii și dulciuri. Pentru copiii de la apartamentele ce țin de Sf. Andrei am organizat o super petrecere, iar copiii de la Bucium au avut parte, pe lângă cadouri, de un atelier în care au confecționat decorațiuni de Crăciun.

Vă invităm să vă bucurați de zâmbete ! Mulțumim PPT Preturi Pentru Tine, Tinarom și tuturor celor care ați reușit să aduceti clipe frumoase pentru toți acești copii minunați.