OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Prima zi de școală înseamnă emoție, flori parfumate, strângerea caldă a mamei, ochi încărcați de steluțe de emoție, mirosul uniformei călcate și apretate, caiete cu învelitori colorate, etichete vesele….totul pregătit pentru o mai buna integrare a micului BOBOCEL în lumea fascinantă a cunoașterii!!!

Asta pentru un BOBOC cu părinți! Pentru cei din Centrele de Plasament, pentru cei abandonați, vă rugăm pe voi să faceți un exercițiu de imaginație….noi am făcut, și ne-am trezit cu un gol în stomac și cu unul și mai mare în suflet…așa că am hotărât să facem ceva, astfel încât să fie și EI fericiți în prima zi!

Așa că, pentru 47 de BOBOCEI prima zi e una cu ghiozdan nou și penar echipat, cu o strângere părintească în brațe și cu muuuulta dragoste!!!

Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut un efort pentru a purta virtual de manuță, azi, un copil la școală! Știm că viața voastră e mai zâmbitoare acum, pentru că zâmbiți și voi cu gândul la fapta bună și pentru că zâmbesc ei, copiii fară părinți la auzul numelor voastre!!! Vă îmbrățișăm cu drag!