Oricât de mic ar fi ajutorul primit, pentru noi a însemnat mult, iar pentru copilașii abandonați înseamnă enorm, înseamnă că iepurașul nu a uitat să vină la ei de Paște. Ne-ați ajutat în cadrul campaniei de Paște să fim iepurașii care aduc zâmbete pe chipul îngerașilor de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti Iași și pentru asta vă suntem recunoscători din tot sufletul.

170 de inimioare de îngerași bătând la unison, 170 de ochi fericiți, 170 de zâmbete de bucurie, 170 de aplauze pline de recunoștință …și noi, familia “Speranță pentru Îngerași” prinși undeva între cer și pământ, cu ochii în lacrimi și dorindu-ne ca fiecare persoană ce a contribuit cu ceva pentru a sprijini aceasta Campanie să poata trai acele clipe minunate!

Am trăit enorm de multe experiențe pana acum, fiecare fiind unică, însă pe aceasta cu siguranță toți o vom închide într-un sertăraș secret și o vom revedea de sute, de mii de ori pentru a merge înainte, pentru a ajunge la cât mai mulți copii, pentru a dărui mai multă speranță, mai multe zâmbete!

Aplauzele au fost pentru noi, pentru voi, pentru visul lor împlinit! Nu mai erau singuri…Surprizele iepurașului au ajuns și la ei!!! Un baiețel s-a aruncat în brațele noastre strigând: ”În sfârșit ați ajuns!!!”.

Am plecat de la Centrul de Plasament C.A. Rosetti Iași cu promisiunea rostită din nou… să le dăruim un loc de joacă! Ce ziceți, ne ajutați? Haideți să le umplem micuților inima de fericire și culoare!