OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

Primăvara începe cu cele mai frumoase trăiri, începe cu cei mai scumpi îngerași, iar zâmbetele lor pot aduce soarele și în cea mai întunecoasă zi!

Am petrecut 1 martie alături de copiii din Complexul de servicii sociale Bucium, o zi cu mărțișoare, iubire și mulțumire sufletească deplină. Am sărbătorit cu pizza, cu suc, cu bombonele și multă veselie. Ne bucurăm nespus să vedem cum copiii evoluează datorită afecțiunii pe care le-o oferim constant. Au note foarte bune la școală și se străduie să fim mândri de ei.

Băiatul minunat de la Centrul de excelenta Bucium, despre care am vorbit într-o postare anterioară, a primit multe haine și echipament sportiv de la una din voluntarele noastre și a fost în culmea fericirii.
Mulțumim voluntarilor care și de această dată au răspuns “prezent” și împreună le-am dăruit o familie micuților.